Online marketing en Magento specialist DPX. | E-mail marketing
Online Marketing bureau uit Nijmegen. Haal meer uit je online campagnes en draai je conversie omhoog, Gezamenlijk halen wij het maximale uit het marketing budget.
Online marketing bureau, seo, sea, ppc, google optimalisatie, zoekmachine optimalsiatie
16125
page-template-default,page,page-id-16125,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

E-mail marketing

E-mail Marketing is verre van dood en één van de meest effectieve manieren om contact te leggen met zowel de huidige als potentiële klanten. Voor het bouwen van een merkidentiteit, het werven van klanten campagnes en merkentrouw inspanningen, speelt e-mail marketing strategie een belangrijke rol in de lopende digitale marketing inspanningen.

 

Onze E-mail Marketing team heeft tientallen jaren gecombineerde ervaring en expertise om e-mail strategien voor middelgrote bedrijven evenals wereldwijde merken te beheren. Wij combineren onze e-mail inspanningen met geïntegreerde digitale campagnes, social media, SEO en Content Marketing om het uiterste uit uw e-mailcampagnes te halen.

 

Of het nu gaat om interne communicatie, creatief, en of gericht richting prospects, ons team weet u perfect verder te helpen. We nemen onze bewezen strategische keuzes mee als onderdeel van onze E-mail Marketing aanbod om onze relaties te helpen bij hun keuze voor effectieve strategieën om de bouw van hun e-mail lijsten te ontwikkelen. Deze consulting diensten omvatten hulp bij het plannen van evenementen, creatieve ontwerpen, website en landing paginas en nog veel meer.

 

Contacteer ons vandaag voor meer informatien, en nog belangrijker, wat wij voor u kunnen doen!