Online marketing en Magento specialist DPX. | Mobiele Marketing
Online Marketing bureau uit Nijmegen. Haal meer uit je online campagnes en draai je conversie omhoog, Gezamenlijk halen wij het maximale uit het marketing budget.
Online marketing bureau, seo, sea, ppc, google optimalisatie, zoekmachine optimalsiatie
16303
page-template-default,page,page-id-16303,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Mobiele Marketing

Mobiele apparaten zijn een integraal onderdeel geworden van ons leven. In feite, 44% van de mobiele telefoon eigenaars slapen met hun telefoons naast hun bed. Uiteraard zal dit blijven toenemen. Waarom? Omdat mobiele apparaten steeds belangrijker worden voor mensen, vooral als het apparaat de mogelijkheden biedt om onze kalenders, telefoon boek, vaste telefoon etc over te nemen.

 

Mobile Marketing is Persoonlijk.

 

Als marketingkanaal die ontzettend veel gebruikt wordt is het van vitaal belang dat marketeers begrijpen hoe deze methodes te gebruiken. Mobiel is misschien wel het meest persoonlijke kanaal dat er bestaat. Het rust in iemands zak, ligt naast hun bed, en wordt consequent gedurende de dag gecontroleerd. Dit maakt marketing op mobiele ongelooflijk belangrijk, maar ook genuanceerd.
Wat is Mobile Marketing?

 

Marketeers moeten zich er van bewust zijn en tevens bereid zijn om met mobiele marketing strategie op een andere manier te denken. Er zijn namelijk meerdere mogelijkheid om te communiceren en te luisteren naar de consument via een mobiel apparaat.

 

  1. Het verzenden van SMS / MMS-berichten aan uw klanten
  2. Het maken van mobiele-responsieve websites en e-mails
  3. Het ontwikkelen van apps voor je doelpubliek betrekken

Met de vooruitgang in mobiele en marketing automation, kunt u op een gemakkelijke manier informatie verzamelen met mobiele-specifieke inzichten.
Waarom is Mobile marketing zo belangrijk?

 

Mobile marketing ontsluit krachtige mogelijkheden voor marketeers op een persoonlijke schaal. In tegenstelling tot andere betrokkenheid en communicatiekanalen, kunnen marketeers doelgroepen mobiel real-time bereiken op een persoonlijke manier. Het is nu eenmaal een feit dat bijna iedereen, van prive tot bedrijf, gebruik maakt van een mobiele telefoon op een bepaalde manier.

 

Marketing via mobiele apparaten geeft je de mogelijkheid om doelgericht je potentieel uit te breiden met betrokken publiek. Mobile marketing is de modernste marketing.
Strategische Mobile Marketing van A tot Z

 

Vooruitblikkend, zal mobile marketing persoonlijker geworden. U kunt de veranderingen al zien met de huidige tijd, van zeer geschikte mobiele telefoons tot aan communicatie met Internet of Things (IoT) apparaten zoals aangesloten auto’s en fitness-trackers. Mobile marketing is een nieuwe tak van sport en daarvoor hebben wij gerichte Mobile marketeers.  Wij helpen uw organisatie graag om effectief de markt bestrijken via mobiele apparaten!