Online marketing en Magento specialist DPX. | WordPress 4.0 bijna live
Online Marketing bureau uit Nijmegen. Haal meer uit je online campagnes en draai je conversie omhoog, Gezamenlijk halen wij het maximale uit het marketing budget.
Online marketing bureau, seo, sea, ppc, google optimalisatie, zoekmachine optimalsiatie
2778
post-template-default,single,single-post,postid-2778,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

WordPress 4.0 bijna live

02 sep WordPress 4.0 bijna live

Over niet al te lange tijd komt WordPres 4.0 uit. Deze volledig nieuwe versie van WordPress heeft honderden veranderingen ten opzichte van de huidige 3.9.2. versie. Hieronder staan enkele belangrijke veranderingen voor WordPress 4.0.

WordPres werkt beter op kleine schermen
Wie vaker met WordPress op zijn mobiel werkt merkt dat de backend soms te wensen over laat. Vooral op het gebied van de libary kan een klein scherm lastig werken zijn. In WordPress 4.0 gaat dit vele malen beter.

Taal tijdens installatie
Ook is het mogelijk om vanaf 4.0 de taal automatisch aan te geven bij de installatie. Vooral voor nieuwe gebruikers is dit handig. Door deze wijziging hoeven er geen files meer te worden aangepast.

Previews
Wanneer je een URL embed krijg je bij WordPress 4.0 een preview te zien. Dit werkt ook bij YouTube video’s en zorgt er voor dat je niet alleen een vierkant krijgt te zien.

Afbeeldingen
Het aanpassen van afbeeldingen is ook een stuk eenvoudiger geworden. Tijdens het schrijven van je posts kun je nu afbeeldingen op meer manieren aanpassen. Daarnaast is Drag and Drop vanaf je computer ook mogelijk. Eerst uploaden via ‘media toevoegen’ is dus niet meer nodig.

Playlists
Een playlist toevoegen is in Wordpres 4.0 ook nieuw. Het toevoegen van nummers is erg eenvoudig en u kunt uw bezoekers direct gebruik laten maken van deze minimalistische player.

Playlist WordPress 4.0

Dit waren slechts een aantal van de wijzigingen in WordPress 4.0. Blijf regelmatig ons blog bezoeken om als eerste te weten wanneer u gebruik kunt maken van WordPress 4.0.